Hvem er By·Bjarke?

Det er i virkeligheden ret enkelt, for min virksomhed består udelukkende af mig, Bjarke Petersen.

Jeg har haft egen virksomhed siden 2013, hvor jeg hjalp privatkunder med at energiforbedre deres bolig. Da jeg ikke havde nogen penge til marketing, besluttede jeg mig for at arbejde med søgemaskineoptimering. Jeg skrev en masse tekster til mit website, hvilket gjorde, at mine kunder kunne finde mig på Google.

Siden da har jeg haft en webshop i fem år, som jeg opbyggede fra bunden af. I 2020 solgte jeg den, og på det tidspunkt havde jeg opbygget en solid kundegruppe på 14.000 danskere og solgt outdoorudstyr for adskillige millioner kroner.

Min viden inden for online marketing er ganske bred, og jeg kan hjælpe dig med søgemaskineoptimering (SEO), Meta Ads (Facebook og Instagram), E-mail marketing, fotografiske- og videografiske opgaver, online forretningsudvikling, UX og konverteringsoptimering.

Jeg har en hel del erfaring inden for ledelse og undervisning, og jeg er i stand til at arbejde bredt sammen med øvrige medarbejdere i din virksomhed samt øvrige eksterne samarbejdspartnere.

En del af dit team

Jeg vil rigtig gerne være “en del af holdet”, fordi det giver de allerbedste resultater, når vi arbejder sammen på den måde. Hvis du sørger for en stol og et bord, så kommer jeg med min computer og mit gode humør. Når jeg rykker rundt på den måde, holder jeg mig skarp, og det sikrer dig de bedste resultater med din online marketing. Lad mig komme og være din interne specialist i SEO, E-mail marketing, Facebook annoncering, fotograf, videograf, marketing manager eller hvad du nu har brug for. Lad os tage en samtale og kortlægge dine behov.

Lad os skabe din succes - Online